| Búzakorpás piskóta receptReform ételek Hozzávalók: - 250 g natúr joghurt vagy kefir - 175 g búzakorpa - 3 tojás - 4 evőkanál natúr kakaó - kevés olaj - édesítő ízlés szerint - mazsola, mogyoró, gyümölcsök, cukormentes csoki, ki mit szeret Elkészítés: Az összetevőket egy nagy keverőtálban összekeverjük, majd kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt (én inkább ennek a híve vagyok) tepsiben 200 fokon 30 percig sütjük. Tanácsok: Érdemes kicsit édesebbre csinálni, vagy rakni bele tölteléket, mert a búzakorpának elég vad íze van, és aki nem szokott hozzá, annak lehet hogy elsőre nem is fog ízleni. Lehet zabkorpából is csinálni, csak arra figyeljünk, hogy annak sokkal magasabb a kalóriatartalma (ez annak fontos, aki olyan diétát csinál). Aki emésztési gondokkal küszködik, bátran ajánlom sok folyadék mellett. A megadott kalóriatartalom a töltelék nélküli piskótára vonatkozik! Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 600 kcal A receptet beküldte: csudapipi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |