| Babapiskótás őzgerinc receptSütemények, édességek Hozzávalók: 30 dkg cukor 2 db tojás 5 dkg kakó 10 dkg vagdalt dióbél 25 dkg margarin 1 cs csoki pudingpor 1 doboz babapiskóta Elkészítés: Egy tálba forró víz fölött ( gőz fölött ) állandó kavargatással összefőzzük fél órán át a cukrot, tojást, kakaót, margarint és a pudingport. Mikor kész belekeverjük a diót. Az őzgerinc formánkba zsírpapírt teszünk, amit kivajazunk. Beleöntünk egy sor masszát és rárakunk hosszan két sorban babapiskótát. Jöhet még egy sor massza és egymás mellé három sorban hosszan babapiskóta. A végén leöntjük a maradék masszával. Hidegre tesszük, míg meg nem dermed. Kb egy nap mulva kifordítjuk a formából és szeleteljük. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Kiss Ildikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |