Tutireceptek.hu fejléc

Bundáskenyér egyszerűen, de gazdagon recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
szikkadt félbarna kenyér
tojás

olívaolaj

Elkészítés:
A szikkadt kenyeret (friss nem jó hozzá!) 1-1,5 cm vastagra szeletelem.
A tojásokat - kb. annyit, ahány szelet kenyér van - megsózom, felverem, majd elkezdem beleáztatni a kenyereket. Kell néhány perc, amíg a szikkadt kenyér felszívja a tojást. Az egész szeletet jól át kell itatni.
A teflonserpenyőben felforrósított olajon (nem kell, hogy ellepje az olaj a kenyeret!) aranysárgára sütöm mindkét oldalukat.

Tanácsok:
Ezzel a kajával gyakorlatilag az őrületbe kergettem a fiaim nálam reggeliző, uzsonnázó kis barátainak az anyukáit, mert ha náluk bundáskenyér készült, csak fitymálták, és azt hajtogatták, hogy olyat akarnak, amilyet nálam ettek. :D


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundáskenyér másként » Rétestészta egyszerűen » Muffin gyorsan egyszerűen » Rakott karfiol egyszerűen
» Banános muffin egyszerűen » Sajtgolyó egyszerűen » Paprikakrém egyszerűen » Sajtos muffin egyszerűen
» Sajtsaláta egyszerűen » Sangria egyszerűen » Tócsni egyszerűen » Túrós pogi egyszerűen
» Csirkecomb gazdagon töltve » Babricset gazdagon » Bundáskenyér tuningolva » Tepsis tarja gazdagon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.