| Bundáskenyér egyszerűen, de gazdagon receptKenyerek, péksütemények Hozzávalók: szikkadt félbarna kenyér tojás só olívaolaj Elkészítés: A szikkadt kenyeret (friss nem jó hozzá!) 1-1,5 cm vastagra szeletelem. A tojásokat - kb. annyit, ahány szelet kenyér van - megsózom, felverem, majd elkezdem beleáztatni a kenyereket. Kell néhány perc, amíg a szikkadt kenyér felszívja a tojást. Az egész szeletet jól át kell itatni. A teflonserpenyőben felforrósított olajon (nem kell, hogy ellepje az olaj a kenyeret!) aranysárgára sütöm mindkét oldalukat. Tanácsok: Ezzel a kajával gyakorlatilag az őrületbe kergettem a fiaim nálam reggeliző, uzsonnázó kis barátainak az anyukáit, mert ha náluk bundáskenyér készült, csak fitymálták, és azt hajtogatták, hogy olyat akarnak, amilyet nálam ettek. :D A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |