| Bundás palacsinta gombával töltve receptZöldséges ételek Hozzávalók: 18 db sós palacsinta 60 dkg csiperke gomba 10 dkg vaj 10 dkg liszt 5 dl tejföl 2 csokor petrezselyemzöld 1 citrom őrölt fehér bors só A bundázáshoz: 20 dkg liszt 5 tojás 30 dkg zsemlemorzsa 3,5 dl olaj Elkészítés: A megtisztított,felszeletelt gombát vajon megpároljuk,sózzuk,borsozzuk,vágott petrezselyemzölddel megszórjuk,és 3-5 percig pirítjuk,majd meghintjük liszttel.Lepirítjuk,és hozzákeverjük a tejfölt.Ezzel a keverékkel megtöltjük a palacsintákat,feltekerjük,panírozzuk,és forró olajban aranysárgára sütjük. Tanácsok: Nagyon finom tartármártással,de ki hogy szereti.Jó étvágyat hozzá! Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 682 kcal A receptet beküldte: Zsé19 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |