Tutireceptek.hu fejléc

Boszorkány máglya recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
16 db babapiskóta
3 dl tej
ízlés szerint vanília cukor és porcukor
25 dkg gesztenye massza
cukrozott tejszínhab
1 tábla étcsokoládé

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!

Tanácsok:
Isteni finom! :)
Jó étvágyat hozzá


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás máglyarakás » Boszorkány ujjak » Máglyarakás egyszerűen » Boszorkány pogácsa
» Máglyarakás szelet » Túrós-pudingos máglyarakás » Boszorkánypogácsa » Máglyarakás Anikó módra
» Boszorkányos mézeskalács » Boszorkánymáglya » Boszorkány ujjak 2 » Máglyarakás (Update 1)
» Máglyarakás ínyenc módra » Máglyarakás » Mákos máglyarakás » Túrós máglyarakás


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.