Tutireceptek.hu fejléc

Boszorkánymáglya recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
16 db babapiskóta
3 dl tej
ízlés szerint vanília cukor és porcukor
25 dkg gesztenye massza
cukrozott tejszínhab
1 tábla étcsokoládé

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk.
A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá.
A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Boszorkánymáglya 2 » Narancsos duna-hullám » Zala kocka nagyon finom » Olcsó püspökkenyér
» Epres képviselőfánk » Rafaello golyó » Görög palacsinta » Epres-citromos csoda
» Tégla süti » Sütőtök torta » Andi diós zserbója » Babacsók
» Túróval töltött sült alma » Csokoládés répakocka » Csokihab (csokimousse) » Almás gofri


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.