| Bélszín ragu Stroganof módra receptHúsételek Hozzávalók: fél fej hagyma olaj 10 dkg szalonna 20 dkg gomba 20 dkg ecetes uborka 70 dkg bélszín egy kis doboz sűrített paradicsom Fűszerek: só, bors, kapribogyó, babérlevél 3 ek. liszt 2 dl tejföl 1/2 dl fehér bor fél citrom leve Elkészítés: A hagymát olajban megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk vékony csíkokra vágva a szalonnát, gombát, ecetes uborkát és a bélszínt. Ezeket jól megpirítjuk, utoljára a sűrített paradicsomot tesszük bele. Sóval, borssal, kapribogyóval és babérlevéllel ízesítjük, majd rászórjuk a lisztet és felengedjük a tejföllel, a borral és egy kevés vízzel. Belenyomjuk a fél citrom levet, rövid időre a héját is beledobhatjuk. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |