| Banánlepény receptSütemények, édességek Hozzávalók: 4 közepes banán diónyi vaj 4 tojás 2 evőkanál zabpehelyliszt/gluténmentesen:rizsliszt 2 evőkanál cukor TETEJÉRE: 1 csom. van. cukor Elkészítés: hámozott, 1 cm-es darabokra szelt banánok felét teflonedényben, olvasztott vajon enyhén megpirítjuk. A tojásokat símára keverjük a liszttel és a cukorral, s az így kapott massza felét a már megpirított banánkarikákra öntjük. Közepes lángon sütjük, ha megkocsonyásodik, megfordítjuk , és a másik oldalát is kb. 2 perc alatt megpirítjuk . Ha elkészült,tányérra csúsztatjuk, s a tetejét vaníliás cukorral hintjük. A maradék még egy lepényre elegendő mennyiség. Elkészítési idő: 10 perc A receptet beküldte: KANÁRI Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |