Tutireceptek.hu fejléc

Baconos, medvehagymás töltlékes csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb, fél kg csirkemellfilé, 1 egész tojás, 4 levél medvehagyma, 40 dg kenyér, só, bors, Wok fűszerkeverék
25 dkg szeletelt baconszalonna

Elkészítés:
először elkészítem a tölteléket! a kenyeret beáztatom vízbe, majd ha jól megszívta magát, kinyomkodom belőle a vizet és szétmorzsolom egy tálba. beleteszem a tojást, a fűzsereket és az apróra vágott medvehagymát majd a baconszalonna felét szintén apróra vágva! a húst befűszerezem (só, fokhagymapor, Wok fűszerkeverék). A combokat megtöltöm a töltelék felével, majd a vékony szelet csirkemellfélékre is teszek tölteléket és feltekerem! mindezt egy tepsibe teszem és egy kevés olajjal meglocsolom, és alufólia alatt puhára sütöm!
amikor már megpuhult a hús, leveszem róla az alufóliát és leöntöm az alatta lévő lé felét, és egy kicsit pirítom a húst tovább! mielőtt teljesen megpirulna,ráteszem a maradék baconszeleteket és azzal pírítom tovább!


A receptet beküldte: pozsonyivicky


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros csirke » Almás ananászos csirke » Indiai csirkés szendvics » Csirkés padlizsánleves
» Csípős pácolt csirkeszárny » Sűtőtökös csirkemell » Mexikói csirkesaláta » Csirkemell sajtmártással
» Májas csirkeleves » Csirke - csupor » Tepsis csirkefalatok » Kukoricás csirkemellcsik
» Füstölt sajtos csirkemell » Fóliában sült csirke » Gombás rakott csirkee » Sajtos májas csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.