| Baconba tekert mustáros sült oldalas receptHúsételek Hozzávalók: 60 dkg sertésoldalas 20 dkg bacon 2 ek napraforgó olaj 3 ek mustár só ízlés szerint bors ízlés szerint Elkészítés: Az olajból, mustárból, sóból és borsból egy pácot készítünk. Az oldalasokat jól megmossuk. Beleforgatjuk a pácba, majd éjszakára betesszük lefóliázva a hűtőbe. Mikor kivesszük, fogunk egy tepsit, nagyon kis olajat öntünk bele. Az oldalas szeletekre rátekerjük a bacont, majd bele rakosgatjuk a tepsibe. 30 percet lefóliázva puhítjuk, utánna levesszük róla, és 20 percig sütjük még, hogy szép színe legyen. sütési hőfok: 180°C A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |