Tutireceptek.hu fejléc

Angyalok csókja recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
olaj a sütéshez
6 dkg cukor
6 dkg liszt
20 dkg darált dió
3 db tojás
4 evőkanál tejszín
1 csipet só

Elkészítés:
A finomra darált diót a liszttel, a tejszínnel, csipetnyi sóval, a cukorral és a tojással összekeverjük, majd 20 percig állni hagyjuk.

A diós masszából kiskanállal galuskákat szaggatunk és felforrósított olajban körös-körül aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakacsókja :)) » Déryné csókja » Csokifondant » Erdélyi túrófánk
» Meggyes mákos kedvenc » Bágyi Diòs Süti » Vajas- sajtos pogácsa. » Diós lepény
» Mézes-almás rizs » Túrópuffancs » Zabpehely golyók » Rózsafánk más módon
» Rácsos-rebarbarás linzer » A nagyi almás sütije » Diák kenyér » Vaníliás szív


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.