Tutireceptek.hu fejléc

Angi-husi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagyobb csirke
2 fej vöröshagyma
1doboz gomba/cagy friss gomba szeletelve/
liszt tojás,prézli
kecsup,mustár,vegeta

Elkészítés:
A csirkedarabokat besózzuk,enyhén borsozzuk,majd forditva bepanirozzuk.Vagyis előszőr prézli tojás,végül a liszt.Az igy elkészitett husit forró olajban félig /tehát nem puhára/ megsütjük.Kiszedjük,és kacsasütőbe rakjuk.Rászeleteljük a hagymát,gombát.4 dcl langyos vizben elkeverjük a 4ek.mustárt,ás a 4 ek.kecsupot,1kk vegetát 1 dcl olajat,és a husra öntjük.Az edény lefedjük alufóliával ,és 45-50percre 180fokos sütőbe tesszük ahol finom puhára készül.
Tarhonyával ,és almakompottal ajánlom tálalni


A receptet beküldte: kunikunda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos currys csirkemell » Zabkorpás csirkefasírt » Spenótos pulykamell » Tepsiben sült sajtos karaj
» Sajtos húsrolád » Csirke zezsua módra » Nagyidai cigánypecsenye » Fincsi csirke
» Fűszeres csirkemáj » Aszaltszilvás pulykakuglóf » Fasírt muffinok » Pirított csirke gombával
» Csirke joghurtban sütve » Fóliában sült karaj » Hamburger izraeli modra » Parasztos Gordon Bleu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.