| Angi-husi receptHúsételek Hozzávalók: 1 nagyobb csirke 2 fej vöröshagyma 1doboz gomba/cagy friss gomba szeletelve/ liszt tojás,prézli kecsup,mustár,vegeta Elkészítés: A csirkedarabokat besózzuk,enyhén borsozzuk,majd forditva bepanirozzuk.Vagyis előszőr prézli tojás,végül a liszt.Az igy elkészitett husit forró olajban félig /tehát nem puhára/ megsütjük.Kiszedjük,és kacsasütőbe rakjuk.Rászeleteljük a hagymát,gombát.4 dcl langyos vizben elkeverjük a 4ek.mustárt,ás a 4 ek.kecsupot,1kk vegetát 1 dcl olajat,és a husra öntjük.Az edény lefedjük alufóliával ,és 45-50percre 180fokos sütőbe tesszük ahol finom puhára készül. Tarhonyával ,és almakompottal ajánlom tálalni A receptet beküldte: kunikunda Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |