| Andi sajtos rúdja receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 50 dkg liszt 25 dkg ráma 2 dl tejföl 1 tojás + 1 tojás a teteje kenéséhez só TETEJÉRE: 25 dkg reszelt trappista sajt Elkészítés: A HOZZÁVALÓKAT ÖSSZEGYÚRJUK,ÉS EGY ÉJSZAKÁRA HŰTŐBE TESSZÜK PIHENTETNI.MÁSNAP,NAGYON VÉKONYRA ( 2mm vastagságúra)KINYÚJTJUK.DERELYEVÁGÓVAL 2 CM SZÉLES CSÍKOKAT VÁGUNK,TETSZÉS SZERINTI HOSSZÚSÁGÚRA.MAJD SÜTŐPAPÍRRAL BÉLELT TEPSIBE TESSZÜK,TOJÁSSAL MEGKENJÜK A TETEJÉT,ÉS SAJTOT SZÓRUNK RÁ.ELŐMELEGÍTETT SÜTŐBE SZÉP PIROSRA SÜTJÜK. Tanácsok: SOKÁIG ELÁLLÓ SÓS FINOMSÁG Elkészítési idő: 120 perc A receptet beküldte: sandi39 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |