| Ananászos joghurtkrémes piskóta receptSütemények, édességek Hozzávalók: Tészta: 8 tojás 9 e.k cukor 9 e.k liszt 3 e.k víz 1 cs. sütőpor Krém: 4 dob. ananász joghurt 1 doboz ananászkonzerv 10 dkg. porcukor Fél liter Hulala habtejszín 2 cs. zselatinfix Dr. Oetker féle/ Elkészítés: A tésztához felverem a tojások fehérjét a vízzel és a végén belekeverem a curot, ezután hozzáadom a tojások sárgáját, a lisztet és a sütőport.Gáztepsibe sütöm. Krém: A joghurtokat kikeverem az apróra vágott ananásszal és porcukorral ízesítem.A tejszínt felverem és összedolgozom a joghurtos masszával, ezután belekeverem a zselatinfixet. A tésztalapot, ha kihült kettévágom lapjára és a krém 2/3-val megkenem, a lapot ráhelyezem és kicsit rányomkodom, majd a tetejére rákenem a krém maradékát. Tanácsok: Bármilyen gyümölccsel lehet csinálni,csak a joghurt is olyan ízű legyen. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: kenzol Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |