| Ananászos almás csirkemellsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: -4dl tejföl -1 db alma -30 dkg csirkemell -olívaolaj -1 teáskanálnyi sült csirke fűszersó -15 dkg ananászkonzerv -1 kis doboz konzervkukorica(Bondouelle Gold a legfinomabb) -1 kanál cukor -1,5 kanál mustár -2 kanál majonéz light -1 csipet só és bors,1 kávéskanálnyi citromlé Elkészítés: A csirkemellet megmosom felkockázom s bepácolom a fűszersóval elkevert olívaolajban 15 percre,ezután a tejfölt a mustárt a majonézt,a cukrot sót borsot citromlevet egy habverővel jól összekeverem, s ezt az öntetet beteszem a hűtőbe állni.Miután ezt elkészítettem, a pácolt csirkemellet fogom s serpenyőben jól átsütöm,ha kész félreteszem hűlni.A konzervkukoricát átmosom,az almát meghámozom felkockázom és az ananászt is. Ha csirke is kihűlt akkor ezeket a hozzávalókat is összekeverem az öntettel s kész is a finom saláta. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Bridget27 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |