| Almás vöröskáposzta receptKöretek Hozzávalók: 40 dkg vöröskáposzta, 10 dkg hámozott alma, 5 dkg hagyma, 2 szem szegfűszeg, 1 babérlevél, 2 dkg zsír, 1 dl húsleves, 1 ek ecet, cukor, só, bors. Elkészítés: A torzsájától megtisztított vöröskáposztát vékony csíkokra vágom, a negyedelt almát vékony szeletekre vágom, a tisztított hagymát pedig megtűzdelem a szegfűszegel és a babérlevéllel. A zsírt felforrósítom, beleteszem a káposztát és az almát, elkeverem ecettel, cukorral sóval, borssal, hozzáadom a hagymát, a húslevest és közepes lángon 30-40 percig párolom. Időnként megkeverem. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |