| Amuros provencei saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 nagy fej saláta 10 dkg paradicsom 4 db kemény tojás 15 dkg gomba 1 cs. piros retek 30 dkg sült amur 1 citrom leve kevés olaj, só Elkészítés: Leveleireszedve megmosuk a salátát,megszáritjuk, és laskára vágjuk,összekeverjük a cikkekre vágott paradicsommal,tojással,meg nyersen vékonyra szeletelt gombával és a karikára vágott retekkel. Apróra vágjuk a sült amurt hozzátesszük.Rácsavarjuk a citromot, megöntözzük az olajjal jól megkeverjuk és hűtőbe tesszük 2-3 órára és ugy tálaljuk. Tanácsok: Bármilyen hallal is elkészithetjük. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |