Tutireceptek.hu fejléc

Almás préselt zöldsaláta dióval recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
• 1 alma
• 1 sárgarépa
• 2 fej vörös retek
• fél kínai kel
• 3-4 levél káposzta
• citromlé
• 3 újhagyma
• 3 evőkanál pirított dió

Elkészítés:
Az almát és a zöldségeket (sárgarépa, káposzta, kínai kel) vágd fel julienne-re, azaz gyufaszálnyi hosszúságúra, az újhagymákat pedig karikázd fel. Egy tálban dolgozd össze a hozzávalókat, hintsd meg csipetnyi sóval, locsold meg citromlével. Hideg helyen hagyd úgy állni, hogy a tetejét befeded egy kistányérral, amelyre nehezéket teszel. Fél óra múltán öntsd le róla a kipréselt levet, és tálalhatod a salátát. A tetejét szórd meg száraz serpenyőben megpirított dióval.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-habos sütemény » Almás-diós piskóta » Almás Csók » Almás krémes szelet
» Almás torta II. » Gyors almás pite » Birsalmasajtos - diós pite » Kókuszos almás sütemény
» Sütőtökös-almás kekszes » Habos almás » Házi almás pite » Fűszeres almás pite
» Mesealmás » Almássütemény kekszes!! » Almás ananászos csirke » Őszi almás-gombás rizottó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.