Tutireceptek.hu fejléc

Almás fánk lekvárral recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 db tojás
35 dkg liszt
1 cs. sütőpor
6 ek cukor
50 dkg alma
3 dl étolaj

Elkészítés:
Az almát lereszeljük és a levét kicsit kinyomkodjuk.
Ezután hozzáadjuk a tojásokat, lisztet, sütőport, és a cukrot.
A masszát jól összedolgozzuk, majd egy evőkanállal a forró olajba szaggatjuk.
Pirosra sütjük és lekvárral kínáljuk, vagy fahéjas porcukorral megszórjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás műzli » Porlós almás » Almás zserbó » Kavart almás
» Sütés nélküli almás torta » Almás pite másképp » Csirkés-almás szendvics » Almas batyu turotesztabol
» Almás morzsatészta » Almás, diós kalács » Almás-répás sali » Kelt almás palacsinta
» Almás-habos sütemény » Almás-túrós muffin 2 » Fahéjas, almás csiga » Rakott almás-túrós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.