| Almakocsonya tormás csirkecombbal receptHúsételek Hozzávalók: 4 nagy alma, 4 csirkecomb, 2 evőkanál zselatin, 3 dl húsleves (leveskockából is lehet), 1 kis üveg ecetes reszelt torma, só, 2 evőkanál olaj Elkészítés: Hámozd meg az almát és vágd apró kockára. A zselatint old fel a húslevesben (vigyázz, hogy ne forrjon fel!), majd, amikor majdnem kihűlt, tedd bele az almakockákat. Öntsd fóliával kibélelt formába, és tedd a hűtőbe, hogy megdermedjen. Sózd be a csirkecombokat és kend be vastagon reszelt tormával. Ezután tedd tepsibe, locsold meg azt olajjal, és kevés vizet aláöntve 180-200 fokon kb. 40 perc alatt süsd készre. A forró csirkecombokat a hideg almakocsonya szeletekkel körítve kínáld. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |