Tutireceptek.hu fejléc

Almahab recept

Kategória:
 Sütemények, édességek
 Italok, koktélok
 Turmixok
 Fagylaltok

Hozzávalók:
2 db alma
édesítőszer
citromlé
fahéj, szegfűszeg
esetleg jégkocka

Elkészítés:
Az almát felkockázod (meghámozva, és annyi vízzel, amennyi ellepi felteszed főni. Közben ízesíted a fűszerekkel, a citrommal és az édesítővel. Amikor jó puhára megfőtt, hagyd kihűlni. Azután turmixgépben törd össze. És kész is.

Tanácsok:
Ha hideg finomságra vágysz, először jeget turmixolj, és utána öntsd rá a főtt almát.


A receptet beküldte: Loni


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes almahab » Almahab 2 » Rakott csusza » Női szeszély 3.
» Aszaltszilvás céklasaláta » Kókuszos almás sütemény » Boci muffin újra » Tejszínes málnakrémleves
» Zöldbab főzelék » Tomi szelet » Töltött tojás (garnélával) » Zellerleves barna rizzsel
» Köröm pörkölt » Joghurtos málnaleves » Spenótlevesem » Nyári tepsis csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.