| Adventre: marcipánszívek receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20 dkg marcipánmassza, 10 dkg porcukor, 1 tojásfehérje, 3 teáskanál sárgabarack lekvár, 4 ostyalap (12 x 20 cm-es), a díszítéshez 4 kis kép, hurkapálcika Elkészítés: A marcipánt a porcukorral, a tojásfehérjével és egy teáskanál lekvárral simára keverjük, majd csillagcsöves nyomózsákba töltjük, és a masszával mindegyik ostyalapra nagy szívet rajzolunk. Az ostyákat tepsire fektetjük. Előmelegített sütőben a legalsó rácsra toljuk, és 200 fokon kb. 5 percig aranysárgára sütjük. Az ostya széleit óvatosan levágjuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |