Tutireceptek.hu fejléc

Húspác recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 liter olaj
1 kk őrölt szerecsendió
1 kk morzsolt bazsalikom
1 kk morzsolt majoránna
1 kk morzsolt kakukkfű

Elkészítés:
Egy olajos palackba a fenti fűszereket beleöntjük, jól össze rázzuk, és félre tesszük.

Bármilyen sózott húst bekenünk vele és egy éjszakára a hűtőbe teszünk, és sütjük.

Ha szeretjük a fokhagymát zúzottat tehetünk, az olajba.

Nagyon sokáig el áll az olaj.


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» 6-féle húspác grillezéshez » Sóágyon sült csirkecomb » Sertés pörkölt » Lecsós szelet a'la pemete
» Mexikói vagdalt » Mexikói csirkécske » Szaftos sertésoldalas » Diétás bolognai szósz
» Szárnyas aprópecsenye » Királyhalom » Fóliás burgonya » Mustáros-tejfölös csirke
» Rozmaringos fehér pörkölt » Tejfölös karaj » Bazsalikomos bundáshús » Burgundi marha


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.