Tutireceptek.hu fejléc

Mexikói csirkécske recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkecomb kicsontozva(vagy bármilyen más hús)
hagyma karikákra szeletelve
liszt(lehet teljeskiörlésű is)
chili paprikapor
bors

étolaj
kukoricakonzerv
tejföl

Elkészítés:
A húst kicsontozod, besózod.
A lisztbe belekevered a paprikaport és a borsot, majd beleforgatod a húsokat.
A lisztes hús mindkét oldalát kevés felhevített olajon megpirítod.
A tepsibe(lehet jénai is)leteszed az elősütött húsokat, majd rászórod a hagymakarikákat, rá a kukoricát, és leöntöd a tejföllel.
Sütőbe teszed,és 180-200 fokon pirosra sütöd a tetejét.

Tanácsok:
Nagyon finom! Ha csípős, akkor mégjobb! :)
Mennyiséget nem írok, mert mindenki annyi húst tesz bele, amennyit kb megbírnak enni.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Nívea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mexikói smack leves » Mexikói tepsis hús » Mexikói tortillák » Mexikói fasírt
» Üvegtálas réteges mexikói » Mexikói csirkemell » Mexikói halsaláta » Mexikói vitamin saláta
» Mexikói csirke » Tepsis burgonya (mexikói) » Mexikói spagetti » Mexikói babos egytál
» Rakott mexikói tészta » Mexikói krumplisaláta » Mexikói sajtkrémleves » Mexikói kávé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.