Tutireceptek.hu fejléc

Zuppa gallurese recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
erős (zamatos, gazdag) húsleves
kenyér
trapista
parmezán
petrezselyem
tepsi

Elkészítés:
A kenyeret vékonyra szeljük és a tepsi aljába tesszük - szorosan egymás mellé. A reszelt trapistát, parmezánt összekeverjük a metélt petrezselyemmel és ezzel megszórjuk a kenyeret. Újra rétegezzük. A legutolsó sor tetejére nem teszünk sajtot egyelőre, félre tesszük. A rétegzett kenyeret bőven meglocsoljuk a levessel és csak a végén szórjuk be a sajtkeverékkel. Hagyjuk kicsit állni, majd sütőben pirosra sütjük.

Tanácsok:
Érdemes bőven mérni a levest, egyébként kiszárad a kenyér.


A receptet beküldte: Lilia24


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zuppa pavese » Nokedlis lecsó » Spenótfelfújt » Csirkemáj rizottó
» Káposztával töltött sonka » Paprikás rizses hús » Hagymás mustáros tarja » Veserizottó
» Darálthúsos penne » Tojáskrémes palacsinta » Betyár tarhonya bográcsban » Narancsos csirkemell
» Sajtos tészta gazdagon » Kéksajtos sült alma » Mandulás rakott pulyka » Sajtos egytál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.