Tutireceptek.hu fejléc

Zukuszka (gyorsabb valtozat) recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 l olaj
1 kg hagyma
2 kg paradicsompaprika
1 kg szervian paprika
1 l paradicsomle
1 kk szalicil
1 kg elore megfozott, ledaralt, kihutott bab
Vagy
1 kg padlizsan, sutve, hamozva, ledaralva
izles szerint so, bors, baberlevel

Elkészítés:
A ledaralt hagymat forro olajban addig sutjuk, mig a leve teljesen elparolog.
Hozzaadjuk a ketfele paprikat, szinten daralva, ennek is elfozzuk a levet :)
Johet a paradicsomle, megint fozzuk :))
Vegul a mar elokeszitett bab vagy padlizsan, surure fozzuk :)))
Mielott levennenk a tuzrol fuszerezzuk es hozzaadunk 1 kk szalicilt.
Uvegekbe rakjuk, tetejere ontunk par millimeter forro olajat, lezarjuk es szarazdunsztba tesszuk.


A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott burgonya gyorsabban » Változat csirke pitére » Borleves másik változata » Padlizsán pástétom őszre
» Pirítós » Fokhagymás vaj » Medvehagymás vajkrém » Hagymakrém
» Vendégváró színes pástétom » Gyors májpástétom » Pástétom » Snidlinges tojáskrém
» Tonhalkrém » Áfonyával töltött alma » Köles szendvicskrém » Házi májkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.