| Zukuszka (gyorsabb valtozat) receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 1 l olaj 1 kg hagyma 2 kg paradicsompaprika 1 kg szervian paprika 1 l paradicsomle 1 kk szalicil 1 kg elore megfozott, ledaralt, kihutott bab Vagy 1 kg padlizsan, sutve, hamozva, ledaralva izles szerint so, bors, baberlevel Elkészítés: A ledaralt hagymat forro olajban addig sutjuk, mig a leve teljesen elparolog. Hozzaadjuk a ketfele paprikat, szinten daralva, ennek is elfozzuk a levet :) Johet a paradicsomle, megint fozzuk :)) Vegul a mar elokeszitett bab vagy padlizsan, surure fozzuk :))) Mielott levennenk a tuzrol fuszerezzuk es hozzaadunk 1 kk szalicilt. Uvegekbe rakjuk, tetejere ontunk par millimeter forro olajat, lezarjuk es szarazdunsztba tesszuk. A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |