Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes husi (BA. 1. szakasz) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Olivaolaj
Apróra vágott hagyma

Bors
Vega-mix
Pirospaprika
Kockára vágott csirkemell
Zabpehely
hozzávalók mennyiség függvényében változnak

Elkészítés:
Pörkölt alapot készítünk, hozzáadjuk a húst, vízzel felöntjük, éppen ellepje.
Ha a hús majdnem megfőtt, tegyünk hozzá zabpelyhet izlés szerint, ezzel együtt főzzük kb. 20 percig, majd zárjuk el, fedjük le, hogy a zabpehely megpuhulhasson és magába szívja a nedvességet, ha teljesen felszívta a folyadékot, megkeverjük.
Kész.

Tanácsok:
Olyan mint a tarhonyás hús.


A receptet beküldte: Bea70


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpelyhes puszedli » Zabpelyhes kókuszgolyók » Zabpelyhes rakott gomba » Gyümölcsös zabpelyhes süti
» Zabpelyhes túrógombóc » Almás zabpelyhes süti » Almás-zabpelyhes kenyér » Zabpelyhes gofri light
» Almás-zabpelyhes szelet » Túrós zabpelyhes pogácsa » Csokis zabpelyheske » Zabpelyhes gyümölcstorta
» Zabpelyhes húsgombócleves » Kakaós zabpelyhes süti » Zabpelyhes kekszek » Zabpelyhes répafasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.