Tutireceptek.hu fejléc

Zabpehelycsók recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10-15 dkg margarin
25 dkg zabpehely
8 dkg cukor
8 dkg liszt
1/2 sütőpor
1 vaníliáscukor
2 tojás
bevonócsoki

Elkészítés:
A zabpelyhet a margarinon megpirítjuk,rászórjuk a cukrot,megolvasztjuk.Levesszük a tűzről,hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a tojásokat.Kis halmokat készítünk,közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük.(Kriszta barátnőm szerint 7 is elég az ő sütőjében)

Tanácsok:
Ez forró csokihoz egy jó "barátnős" estére kiváló

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: hettikem


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpehelycsók mogyoróval » Cit­ro­mos bög­rés süti » Diós linzerkarika » Ropogós Mogyorós
» Ropogós diós » Andi diós zserbója » Eperkrém babapiskótával » Banános epres csemege
» Kálvinista mennyország » Tízperces bögrés pillefánk » Tápiókapuding » Salzburgi galuska
» Rétes lusta asszony módra » Meggypuding » Almás-fahéjas sütemény » Harsztos fánk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.