Tutireceptek.hu fejléc

Zab-koch recept

Kategória:


Hozzávalók:
25 dkg zabpehely
1 l tej
1 csomag vaniliás puding
édesítő ízlés szerint
2 tojás
kb 80 dkg alma attól függ ki mennyire szereti,de el is hagyható

Elkészítés:
A tejből félreteszek egy picit,ezzel keverem majd ki a pudingport.A többi tejben megfőzöm a zabpelyhet,majd belekeverem az édesítővel és a félretett tejjel kikevert pudingport főzöm még egy picit,félre húzom belekeverem a 2 tojás sárgáját és a 2 tojás felvert habját.Tűzálló tálat kikenek pici margarinnal vagy ecsettel olivaolajjal,beleöntöm a massza felét réteszem az édesítővel elkevert fahéjas almát,erre a maradék masszát,megsütöm halványbarna legyen a teteje.Kompóttal meggyöntettel tálalom,de lehet friss gyümölccsel is.
Jó étvágyat...


A receptet beküldte: bebozi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hókiflik » Brokkolikrémleves (update 1) » Zabpelyhes bonbon (update 2) » Zöldbabos hús
» Barackos, túrós szelet » Almás legyezőtorta Update2 » Pizza darálthúsból Update1 » Gofri (Update1)
» Brokkolis, karfiolos puffancs » Diétás citromos máktorta » Kefíres süti (update 2) » Diabetikus Kókuszgolyó
» Joghurtos gyümisaláta » Tejszínes brokkoli » Update 1 Banántorta » Homoktorta ahogy én készítem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.