Tutireceptek.hu fejléc

Virslis savanyú káposzta (Update 1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 kis fej hagyma
1/2 kg savanyú káposzta
fejenként 1 pár virsli
1 kiskanál piros paprika

olívaolaj
1 pohár zsírszegény tejföl

Elkészítés:
Kevés olíva olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Rátesszük a savanyú káposztát és időnként megkeverve fedő alatt megpároljuk. Szükség szerint egy kis vizet öntünk alá, hogy le ne égjen. Ízlés szerint sózzuk, de vigyázzunk, mert a savanyú káposzta is sós. Közben egy kisebb lábosban megdinszteljük a másik, még kisebb hagymát. Rákarikázzuk a virslit és piros paprikát hintünk rá.(Mintha pörköltet csinálnánk.) Kevés vízzel felengedjük és csak pár percig főzzük. A káposztát sem kell egészen puhára főzni, úgy jó, ha kicsit ress marad. Végül a virslit a káposztához keverjük, a tejfölt is, és kész.Finom és laktató étel.

Tanácsok:
Ez kb 3-4 személyre elég.


A receptet beküldte: vaczila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Update 1 Sajtos tekercs » Virslis hentestokány » Pároltkáposzta máskép » Savanyú káposzta almával
» Kockás káposzta » Update somlói galuska » Rakott hal káposztával » Reszelt káposztasaláta
» Káposztaleves másként » Kelkáposzta fasírt » Virslis tarhonya leves » Színes virslis tészta
» Húsos káposztás palacsinta » Nagyikám káposztás húsa » Savanyú sertésszeletek » Tepsis csirke Update1


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.