Tutireceptek.hu fejléc

Virslis rántott pulylamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre

4 szelet pulykamell filé (12-14 dkg/db),
4 db virsli,
4 szelet gépsonka,
4 vékony, nagy szelet sajt,
2 evőkanál mustár,
só,
őrölt bors ízlés szerint,
liszt-tojás és zsemlemorzsa a panírozáshoz,
étolaj a kisütéshez.

Elkészítés:
A húsokat nyitott szeletbe vágjuk és vékonyra kiklopfoljuk.
Gyengén megsózzuk és bekenjük mustárral.
Kb 1 órát érleljük.
Utána a sonkára rátesszük a sajtot, majd a virslit.
Rátesszük a pulykaszeletre és szorosan feltekerjük. Hústűvel összebökjük, hogy ne nyíljon szét. Bepanírozzuk és forró olajban megsütjük.
Sütés után a hústűket kiszedjük és ferdén kettévágva tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós-virslis "tokány" » Rántott zeller » Rántott pacal » Almás rántott palacsinta
» Görög rántott hús » Virslis-krumplis golyó » Tejfölös rántott tök » Rántott karfiolfasírt
» Almás virslisaláta » Virslis lángos » Agglegényrántotta » Virslis-sonkás kifli
» Rántott busa » Sajtos rántott sertésláb » Virslis csiga pizzakrémmel » Virslis zöldbabsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.