| Virslis rántott pulylamell receptHúsételek Hozzávalók: 4 személyre 4 szelet pulykamell filé (12-14 dkg/db), 4 db virsli, 4 szelet gépsonka, 4 vékony, nagy szelet sajt, 2 evőkanál mustár, só, őrölt bors ízlés szerint, liszt-tojás és zsemlemorzsa a panírozáshoz, étolaj a kisütéshez. Elkészítés: A húsokat nyitott szeletbe vágjuk és vékonyra kiklopfoljuk. Gyengén megsózzuk és bekenjük mustárral. Kb 1 órát érleljük. Utána a sonkára rátesszük a sajtot, majd a virslit. Rátesszük a pulykaszeletre és szorosan feltekerjük. Hústűvel összebökjük, hogy ne nyíljon szét. Bepanírozzuk és forró olajban megsütjük. Sütés után a hústűket kiszedjük és ferdén kettévágva tálaljuk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |