| Vegyes saláta, pirított csirkemájjal receptSaláták, öntetek Hozzávalók: Jegcsapsalata Sargarepa Uborka Hagyma Kürbiskernöl(Tökmagolaj) Elkészítés: A csirkemajat keves olivaolajon megparolom. Borsozom, sozom. Közben a salatat felapritom, hagymat, uborkat, sargarepat lereszelem. A majat hagyom kihülni, majd a salata tetejere halmozom es keves tökmagolajjal leöntöm. Hagyom egy kicsit allni, max. 10 percet. Tanácsok: A salata meg finomabb, ha sima so helyett "Kräutersalz"-ot hasznalunk. Persze mindenfele zöldseggel ki lehet probalni, de nekem ezekkel izlik a legjobban. Jo etvagyat! Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Macika71 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |