| Vaniliás szilvapuding receptSütemények, édességek Hozzávalók: 80 dkg szilva 1 csomag vaníliás pudingpor 3 dl tej fahéj cukor Elkészítés: A megmosott, kimagozott szilvát forrásban lévő cukrozott, fahéjas vízben (kb. 1,5-2 dl) 10 percig főzzük. Levesszük a tűzről. A vaníliás pudingport csomómentesre keverjük a hideg tejjel. Egy csipet só sem árt. A pudingmasszát botmixerrel összekeverjük a meleg szilvával és levével, és egyúttal krémesítjük is. Visszatesszük a tűzre, és az első rottyanásig főzzük. Tanácsok: Egyszerű,ám mégis egyéni édesség. Készithetjük édesebbre vagy savanykásabbra is. Tejszinhabbal,hidegen tálalva kitűnő vendégváró édesség. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: RLindi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |