| Új-kaledóniai süti receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: • 20 dkg liszt • 12,5 dkg vaj vagy margarin • 12,5 dkg cukor • bármilyen süthető gyümölcs (alma, körte, szilva, banán, ananász, őszibarack, sárgabarack, meggy, birsalma, stb.) - lehet fagyasztott is Elkészítés: A lisztet, a vajat és a cukrot az ujjaim közt morzsolgatva összedolgozom, amíg daraszerű apró morzsákra összeáll. A gyümölcsöket összevágom, összekeverem, és egy lapos sütőtálba egyenletesen elterítem, majd kb. ujjnyi vastag rétegben a tetejére szórom a tésztát. Közepes lángon addig kell sütni, míg a teteje aranybarna lesz (kb. 15-20 perc). A receptet beküldte: rohangya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |