| Tonhalas penne paradicsomszósszal receptTésztafélék Hozzávalók: 40 dkg tollhegytészta, 1 gerezd fokhagyma, 3 szardellafilé, 2 evőkanál olívaolaj, 1 üveg konzerv-paradicsomszósz, 1 evőkanál kapribogyó, 50 ml fehérbor, 15 dkg tonhalkonzerv, frissen őrölt bors, 3 evőkanál vagdalt petrezselyem Elkészítés: A tésztát forrásban levő, sós vízben főzd meg. Közben a fokhagymát aprítsd fel. A szardella-filét öblítsd le, törd össze és fokhagymával forró olívaolajon párold meg. Add hozzá a paradicsomszószt a kapribogyóval, és a fehérborral forrald fel. A tonhalat csepegtesd le, szétdarabolva add a szószhoz. Sóval, borssal fűszerezd, majd tedd bele a petrezselymet. A leszűrt tésztát a mártással tálald. A receptet beküldte: Gvivike Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |