| Tonhal saláta fogyókúrázóknak receptHalas ételek Hozzávalók: 50 g főtt tonhal (Tonhal vízben konzerv) 10 g póréhagyma 20 g paradicsom 10 g fejes saláta 10 g márványsajt 20 g kefir citromlé, kapor, fehérbors, tengeri só Elkészítés: A tonhalat és a paradicsomot felkockázzuk, a póréhagymát felkarikázzuk. Salátás tálban enyhén megsózzuk, finomra vágott kaporral, őrölt borssal ízesítjük, citromlével meglocsoljuk. Néhány órára behűtjük. Tálalás előtt a fejes salátát (személyenként 1 levél kivételével) metéltre vágjuk és a halhoz keverjük. Salátalevélre halmozzuk, kefirrel elkevert márványsajttal öntjük le. Tanácsok: Fogyókúrázóknak vacsorára ajánlom, mellé 1-2 szelet Hamletet vagy Abonettet ehetünk! Elkészítési idő: 15 perc Kalóriatartalom: 96 kcal Szénhidráttartalom: 3,1 gramm Zsírtartalom: 3,4 gramm A receptet beküldte: zöldfülű Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |