| Tonhal parmezánnal receptHalas ételek Hozzávalók: 30 dkg hűtött angyalhajtészta 2 ek. vaj 2 gerezd fokhagyma 2,5 dl habtejszín 1 csésze fagyasztott zöldborsó 1/4 tk. só 1 doboz (20 dkg) fehér húsú tonhal, leszűrve 5 dkg reszelt parmezán bors Elkészítés: A tésztát lobogó vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük. A zúzott fokhagymát futtassuk meg a vajon, majd keverjük hozzá az apró darabokra vágott tonhalat. Pirítsuk néhány percig, ezután pedig dolgozzuk hozzá a tejszínt és a zöldborsót. Pároljuk 2-3 percig, majd a tésztát és a sajtot is keverjük hozzá. sóval és borssal ízesítjük. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |