| Töltött ananász receptSütemények, édességek Hozzávalók: egész ananász alma meggy cseresznye barack körte szőlő banán illetve bármilyen gyümölcs tejszínhab méz citrom fahéj Elkészítés: Vágd félbe az egész ananászt, majd vájd ki a belsejét minél jobban, hogy minél több gyümölcs beleférjen, de persze azért ananász is maradhat! :) Ezután a többi gyümölcsöt hámozd meg (vagy ne, ízlés kérdése), vágd apró darabkákra, és helyezd őket véletlenszerűen a 2 fél ananászba! Ezután csorgass rá ízlés szerint mézet, reszelj rá egy kevéske citromhéjat! Ezután az egészre tegyél tejszínhabot, nem kell túl sok. (Ez a lépés nem muszáj, ha valakinek ellenérzése van, de én imádom!:)) Ezek után helyezd az egészet a sütőbe! Tetszés szerint süsd meg :), kb. a 10-15 perc megfelelő, én így szoktam. Kivétel után szórj rá egy kevéske fahéjat, esetleg még egy kis citromhéjat, mézet, hogy mutatós legyen! Kanállal, esetleg villával fogyasztható, én nagyon szeretem! :) Jó étvágyat! Tanácsok: Kissé bizzarnak tűnhet, de finom! Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: Anna B. Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |