| Tojástorta receptEgytálételek Hozzávalók: 4 közepes burgonya 8 dkg zöldborsó 4 tojás, ebből 2 keményre főzött 1 nagy fej hagyma 1 gerezd fokhagyma olaj pirospaprika, szerecsendió, bors, só Elkészítés: A héjában megfőzött burgonyát hámozás után villával összetörve keverőtálba teszem. Az apróra vágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítom, hozzáadom a zúzott fokhagymát, s puhára párolom velük a zöldborsót. A két nyers tojást habosra keverem, sóval, borssal, szerecsendióval, pirospaprikával fűszerezem. Lazán összedolgozom a burgonyával, a párolt borsóval és a két felkockázott tojással. Egy mély, olajjal kikent tűzálló tálba terítem a masszát, s előmelegített sütőben, közepes tűznél kb. 20 perc alatt készre sütöm. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |