| Tojáslikőrös puncs receptItalok, koktélok Hozzávalók: Puncshoz: 700 ml tojáslikőr 700 ml fehérbor 65 g porcukor 2 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor 2 narancs reszelt héja Ezenkívül: 200 ml hideg habtejszín 1 teáskanál karácsonyi fűszerkeverék Díszítéshez: 25 g aszalt vörösáfonya Néhány fogvájó Elkészítés: Az összes hozzávalót egy keverőedénybe tesszük, és felmelegítjük. (Ne forraljuk fel!) Melegítés közben gyakran megkeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük. A puncsot előmelegített poharakba öntjük, és minden pohárba egy evőkanál tejszínhabot teszünk. A tejszínhabot a karácsonyi fűszerkeverékkel meghintjük. Néhány áfonyaszemet egy fogvájóra szúrunk, és a pohár szélére helyezve kínáljuk A receptet beküldte: hpkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |