| Tésztasaláta olasz öntettel receptTésztafélék Hozzávalók: -50dkg széles metélt -12,5dkg zöldbab -12,5dkg szeletelt gomba -1 kis piros színű paprika -23dkg konzervgesztenye -2 főtt zöldségburger csíkokra vágva -4 fekete olívabogyó Olasz öntet: - 125 ml olívaolaj - 125 ml citromlé -1 gerezd fokhagyma Elkészítés: Forró,sós vízben megfőzzük a tésztát. Alaposan lecsurgatjuk,majd egy salátás tálra kiszedjük. A zöldbabot egy percig pároljuk, hideg csapvíz alatt lehűtjük, majd lecsurgatjuk. Hozzáadjuk a tésztához a gombával, paprikával,gesztenyével,zöldségburgercsíkokkal és kimagozott olívabogyóval együtt. Az öntet elkészítése: egy csavaros fedelű üvegben összevegyítjük az olajat, a citromlét és a zúzot foghagymát,jól összerázzuk,és a tésztasalátára öntjük. Elkészítési idő: 25 perc Kalóriatartalom: 610 kcal A receptet beküldte: luluka32 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |