Tutireceptek.hu fejléc

Tésztafánk recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
tészta
margarin
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A szokásos módon kifőzzük a tésztát és összekeverjük egy darabka margarinnal, majd tepsibe ujjnyivastagra lenyomkodjuk és hagyjuk kihűlni. Ha teljesen kihűlt, deszkára borítjuk és fánkszaggatóval kiszaggatjuk. Felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, forró oljaban pirosra sütjük.


A receptet beküldte: triniti1020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Velencei tésztafánk » Sajtos-sonkás fusilli » Nokedli mésképp » Brokkolis kukoricás tészta
» Burgonyametélt (nudli) » Birsalmával rakott tészta » Fetuccini Alfredo » Knédli (tejjel)
» Makaróni csirkehússal » Habos rakottas » Krumplis dóka » Cukkínis lángos
» Tejszínes csirkés penne » Tejszínes-zöldséges tészta » Kefires lángos2 » Spagetti holland módra 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.