| Tepsishús receptEgytálételek Hozzávalók: 8 szelet karaj (vagy 80 dkg. pulyka, csirke mell vagy combfilé), 3 dl tejszín, 20 dkg sajt, reszelve só, piros paprika, kevés liszt, olaj. Elkészítés: A húsokat kiklopfoljuk, besózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, és egy serpenyőben, kevés olajban hirtelen kisütjük. Egy tepsiben egymás mellé fektetjük a kisütött húsokat, megszórjuk a reszelt sajttal és meglocsoljuk a tejszínnel. Az olajat, amiben kisütöttük a húsokat rácsorgatjuk a tetejére. 180 fokos sütőbe dugjuk, s 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. Amíg a hús sül, elkészülhet egy petrezselymes krumpli, vagy egy nagy adag zöld saláta köretnek, s máris asztalhoz ülhetünk. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |