Tutireceptek.hu fejléc

Tenkes szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéskaraj
5dkg csirkemáj
5dkg gomba
5dkg sonka
1 kis fej hagyma
1 evőkanál zsir
1 csomó zöldpetrezselyem
só őrölt bors
liszt, tojás és zsemlemorzsa,olaj

Elkészítés:
A karajt kicsontozzuk,és vékonyra kiverjük. A gombát,májat, sonkát apró kockára vágjuk. A vöröshagymát lereszeljük.A zsiron megpiritjuk a vöröshagymát, a májat, a gombát és a sonkát.Sóval, borssal izesitjük, és apróra vagdalt zöldpetrezselymet adunk hozzá. Ezt a tölteléket rákenjük a hússzeletekre, és feltekerjük, vagy félbehajtjuk. Hústűvel összeszúrjuk, hogy ne essen szét. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Nem túl forró olajban, mindkét oldalát pirosra sütjük.

Tanácsok:
A hústekercseket felszeletelve, sült burgonyával, párolt csemegekukoricával és ecetes hagymasalátával kináljuk.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Angol szelet » Kókuszos, krémes szelet » Meggyes - rizses szelet » Ananászos rántott szelet
» Mákos-kókuszos szelet » Grízes gyümölcs-szelet » Kókuszos rácsos szelet » Tejkaramella szelet
» Kapucíner szelet 2 » Pingvin szelet(Kata-féle) » Tangó szelet » Eszkimó szelet Ági módra
» Rózsaszín szelet » Hawaii csirkemell szeletek » Csokoládés- banános szelet » Bounty szelet II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.