| Tenkes szelet receptHúsételek Hozzávalók: 8 szelet sertéskaraj 5dkg csirkemáj 5dkg gomba 5dkg sonka 1 kis fej hagyma 1 evőkanál zsir 1 csomó zöldpetrezselyem só őrölt bors liszt, tojás és zsemlemorzsa,olaj Elkészítés: A karajt kicsontozzuk,és vékonyra kiverjük. A gombát,májat, sonkát apró kockára vágjuk. A vöröshagymát lereszeljük.A zsiron megpiritjuk a vöröshagymát, a májat, a gombát és a sonkát.Sóval, borssal izesitjük, és apróra vagdalt zöldpetrezselymet adunk hozzá. Ezt a tölteléket rákenjük a hússzeletekre, és feltekerjük, vagy félbehajtjuk. Hústűvel összeszúrjuk, hogy ne essen szét. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Nem túl forró olajban, mindkét oldalát pirosra sütjük. Tanácsok: A hústekercseket felszeletelve, sült burgonyával, párolt csemegekukoricával és ecetes hagymasalátával kináljuk. Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |