Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes pangasius /cápaharcsa/ filé: recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg pangasius filé
liszt, só, bors, fél citrom
5 szál petrezselyem
őrölt szerecsendió
2 gerezd fokhagyma
3 dl főzőtejszín
étolaj
5 dkg vaj

Elkészítés:
A halat besóztam, lisztbe forgattam és kevés olajban megsütöttem mindkét oldalát.
Sütés után őrölt borsot szórtam rá.
Az olajat kiöntöttem a serpenyőből, s felolvasztottam benne a vajat, hozzáadtam a felaprított fokhagymát, petrezselymet, felöntöttem a tejszínnel, kevés citromlével és reszelt citromhéjjal,pici sóval, őrölt szerecsendióval ízesítettem, majd belefektettem a kisütött halszeleteket, egy perc alatt összemelegítettem.

Tanácsok:
Zöldséges rizzsel tálaltam.


Fotó megtekinthető a naplóm 312-es bejegyzésében.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombás spagetti » Tejszínes körteleves » Tejszínes almaleves 2 » Gombás-tejszínes szendvics
» Tejszínes lencsekrémleves » Tejszines-tökmagolajas hal » Barackos tejszínes csirke » Tejszínes pulykaragu
» Sütőtökös tejszínes csirke » Sajtos tejszínes csirke » Sonkás tejszínes tészta » Tejszínes gombaszószom
» Tejfölös-tejszínes piskóta » Tepsis tejszínes csirke » Tejszines hús 4 személyre » Cukkinis-tejszínes ragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.