| Tejszínes pangasius /cápaharcsa/ filé: receptHalas ételek Hozzávalók: 1 kg pangasius filé liszt, só, bors, fél citrom 5 szál petrezselyem őrölt szerecsendió 2 gerezd fokhagyma 3 dl főzőtejszín étolaj 5 dkg vaj Elkészítés: A halat besóztam, lisztbe forgattam és kevés olajban megsütöttem mindkét oldalát. Sütés után őrölt borsot szórtam rá. Az olajat kiöntöttem a serpenyőből, s felolvasztottam benne a vajat, hozzáadtam a felaprított fokhagymát, petrezselymet, felöntöttem a tejszínnel, kevés citromlével és reszelt citromhéjjal,pici sóval, őrölt szerecsendióval ízesítettem, majd belefektettem a kisütött halszeleteket, egy perc alatt összemelegítettem. Tanácsok: Zöldséges rizzsel tálaltam. Fotó megtekinthető a naplóm 312-es bejegyzésében. A receptet beküldte: Hmv. Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |