Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínkrémtorta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 piskótatorta-lap,40 dkg tejszínhab,5 dkg mazsola,10 dkg cukrozott gyümölcs,3 cl.rum,5 dkg p.cukor,2 ek.édes morzsa.

Elkészítés:
A piskótatorta-lapot (vagy 6 tojásból,12 dkg lisztből,és 12 dkg cukorból,fél sütőporból sütött piskótát) a következő krémmel töltjük meg:a tisztított mazsolát és az apróra vágott cukrozott gyümölcsöt beáztatjuk a rumba,majd az egészet összekeverjük 5 dkg cukorral édesített 35 dkg keményre vert tejszínhabbal.Ezzel töltjük meg a piskótalapokat.Tetejét és oldalát is vékonyan bekenjük.A tetejét nyomózsákkal felspricceljük,esetleg cukrozott gyümölccsel,cukrozott narancshéjjal díszíthetjük,oldalát pedig édes morzsával (piskóta,vagy kekszmorzsa) szórjuk be.Jól kifagyasztjuk,és csak azután szeleteljük.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: PIROS35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos gesztenyegolyó » Könnyű epertorta » Túróval Töltött Zsemle » almás süti
» Margit-szelet » Virágfánk » Jäger-tortaszeletek » Aranygaluska borsodóval
» Csurgatott palacsinta » Baklawa » Szilvafelfújt » Almás - diós pite
» Tuti-frutti parfé » Adri csokis sütije » Nagymamám birsalmasajtja » Mákos és diós beigli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.