Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös mustáros majonézes tarja recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagy szelet sertéstarja,vagy karaj

bors
4 dl tejföl
2 evőkanál mustár
1 kiskanál olaj
kis majonéz

Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk vagy ha lehet egy éjszakán át. A tejfölt a mustárral majonézzel só borssal simára keverjük, a hússzeleteket egyenként belemártjuk,ha egy éjszakán át pácoljuk akkor is bele rakjuk a tepsibe és rá a meg maradt tejfölös masszát, majd egy kiolajozott tepsibe egymás mellé fektetjük. A maradék mustáros tejfölt a tetejére simítjuk, és forró sütőben, fedő alatt addig sütjük, amíg a hús nem puhul meg az ízes tejfölt teljesen magába nem szívja, és szép piros nem lesz.Amikor meg puhult vegyük le a tetejét és pirosra sütjük.

Tanácsok:
Én rizst csináltam hozzá de bár mit csinálhatól hozzá!


A receptet beküldte: rózsa111


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyben sült mustáros karaj » Tejfölös brokkoli leves » Sajtos, tejfölös pogácsa » Majonézes ráksaláta
» Mézes mustáros hús » Tejfölös fincsi kekszcsoda » Tejfölös csirkepaprikás » Fokhagymás tarja Update1
» Tejfölös pontyszeletek » Csőben sült sertéstarja » Sajtos tejfölös tarja » Diós-majonézes halsaláta
» Tejfölös almaleves » Tejfölös-pudingos süti » Bögrés-tejfölös meggyes » Tejfölös diós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.