| Tejfölös mustáros majonézes tarja receptHúsételek Hozzávalók: 4 nagy szelet sertéstarja,vagy karaj só bors 4 dl tejföl 2 evőkanál mustár 1 kiskanál olaj kis majonéz Elkészítés: A hússzeleteket kiverjük, besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk vagy ha lehet egy éjszakán át. A tejfölt a mustárral majonézzel só borssal simára keverjük, a hússzeleteket egyenként belemártjuk,ha egy éjszakán át pácoljuk akkor is bele rakjuk a tepsibe és rá a meg maradt tejfölös masszát, majd egy kiolajozott tepsibe egymás mellé fektetjük. A maradék mustáros tejfölt a tetejére simítjuk, és forró sütőben, fedő alatt addig sütjük, amíg a hús nem puhul meg az ízes tejfölt teljesen magába nem szívja, és szép piros nem lesz.Amikor meg puhult vegyük le a tetejét és pirosra sütjük. Tanácsok: Én rizst csináltam hozzá de bár mit csinálhatól hozzá! A receptet beküldte: rózsa111 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |