| Szójaragu receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 1/2 zacskó szójakocka 20 dkg gomba 20 dkg borsó 1 fej hagyma 1 gerezd fokhagyma 1/2 csokor petrezselyem 0,5 dl száraz fehérbor ételízesítő olaj majoranna Elkészítés: A szójakockát a tasakon előírt módon beáztatjuk. Üvegesre pároljuk az apró kockára vágott hagymát és hozzáadjuk a felszeletelt gombát és fokhagymát. Két-három percig együtt pároljuk, majd levével együtt hozzáöntjük a szójakockát és a zöldborsót. Ételízesítővel, majorannával ízesítjük. Felöntjük a borral (és ha kell még annyi vízzel, hogy ellepje)Puhára pároljuk és a végén megszórjuk az összevagdalt petrezselyemmel. A receptet beküldte: siti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |