Tutireceptek.hu fejléc

Szerb csorba recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 evőkanál olaj v. zsír
40 dkg sertéscomb ( v. pulykacomb)
2 fej vöröshagyma
3 szál zöldhagyma
2 sárgarépa
5 dkg rizs
só, bors, t.paprika
2 felvert tojás
1 dl tejföl
1 evőkanál ecet
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A felhevített olajban pörköljük meg jól a húskockákat, szórjunk rá 1 kiskanál törött paprikát majd engedjük föl 1,5 -2 l vízzel.Tegyük bele a felkockázott sárgarépát, hagymákat, sózzuk, borsozzuk. 45 perc múlva szórjuk bele a rizst. Ha megfőtt, csurgassuk bele a tojást, majd a tűzről levéve keverjük hozzá az ecetes tejfölt. A tetejét szórjuk meg apróra vágott petrezselyemzölddel.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: mandila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szerb sós pite » Csorba kétféleképpen » Gibannyica (szerb rétes) » Szerb gombás zakuszka
» Csorba csirke » Szerb gyuvecs máskeppen » Szerb rakott rétes » Paraszt csorba
» Csorbaleves erdélyiesen » Csevap (Szerb specialitás) » Erdélyi csorbaleves » Csirkecsorba
» Szerb burgonya » Csorba maskent » Görög csorba » Gyümölcsös fűszerbor


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.