Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi almás sertésszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet karaj (csont nélkül)
1 jonatán típusú alma
1,5 dl tejszín vagy tejföl
10 dkg reszelt sajt
kevés vaj

Elkészítés:
A meghámozott, felszeletelt almát vajban megpároljuk. A hússzeleteket kiverjük, enyhén fűszerezzük ízlés szerint és a maradék vajban (amiben az alma volt) mindkét oldalát hirtelen kisütjük. Az almát kivajazott tűzálló tál aljára terítjük, rá a hússzeleteket, leöntjük reszelt sajtos tejszínnel és még reszelt sajtot teszünk a tetejére. Aranysárgára sütjük.

Tanácsok:
Eredetileg sajtos besamellel kell leönteni, de így egyszerűbb.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: 'szti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökös almás rétes » Almás banános smoothie » Almás pudingos lapok » Almás-boros borjúmáj
» Almás-mogyorós muffin » Gyors reform almás » Kavart almás tészta » Tartalmas csokoládékrém
» Almas-túrós rizsfelfújt » Almás-kukoricás saláta » Almás sült metélt » Almás répás kókuszgolyó
» Tartalmas bableves » Almás, túrós lepény » Almás zabpelyhes süti » Almás Csók


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.